Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
image

A tőzegfonal titka

Eredete, nemesítése és feldolgozása Részletek
image

Rólunk - bemutatkozás

B. Horváth Brigitta, Erdélyi Tünde Részletek
image

Tőzegből készült...

Kötés, horgolás és tőzegszőttesből készült ruhák Részletek
image

Kapcsolat, rendelés

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.napmuhely.hu Részletek
image

Tőzeg olajok

Ahány olaj, annyi hatás... Részletek
  • 1
Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Tőzeg szőttes ruha

A tőzegfonal

Az egyedi kézműves technikával készülő alapanyag, a tőzegfonal, egy kevert szálas alapanyag, 50% tőzeg és 50% bio-pamut összetevőből készül. A tőzeg rostjai a bio-pamuttal szorosan összesodort állapotban jó szálerősséget és rugalmas tapintást adnak. Kétféle alapanyagot készítünk ebből egyedi kézi szövéssel: az egyik, a jelenleg a web-shopon szereplő alapanyagból készült ruha kollekciónkat adja, amiknek enyhén csíkos, rusztikus anyagrajzolata van, a másik egy prémium termék, aminek a felvetőszála is tőzegből van, ezáltal dupla erős annak geo-terápiai hatása is, emellett rusztikus jellege kevésbé mutatkozik, s ezt is kézi szövéssel készítjük. Ez a prémium minőségű termék is megrendelhető az összes szövött alapanyagú ruhánál.

A tőzeg szőttes környezettudatos előállítással, az ahimsa, a nem ártás elvének figyelembe vételével készül, egyfajta fair trade minőséget megvalósítva, s ezzel emelve földünk emberiségét. Ahogyan a föld az antik kultúrák kincseit megőrzi, úgy annak erejét a tőzeg átadhatja az ember számára annak viselése által.

Milyen hatása van a tőzegnek?

A tőzeg felhasználási területei a geo-terápia gyógymódjai közé sorolhatóak. A gyapjúhoz hasonlóan viselése közben jól tartja a meleget, beburkol, véd az elektroszmog és a káros sugárzások hatásaitól, a föld adta erők segítségével. A tőzegből készült ruháknak ugyanakkor légáteresztő hatása is jelentős (nem fülled bele az ember). Kellemes viseletet nyújt az év minden időszakában. Különösen ajánljuk a tőzegből készült ruhákat azoknak, akik számítógéppel dolgoznak nap, mint nap, és óvni-, energetizálni szeretnék szervezetüket, esetleg műtét vagy egyéb betegség után felépülésre, regenerálódásra, jó erőnlétre vágynak.

Mikor viseljem?

A tőzegből készült ruhák az ember számára minden alkalommal kellemes viseletet, kényelmes és egyben alkalmi öltözetet is nyújtanak, végig kísérhetik, beburkolhatják annak viselőjét a nap minden pillanatában. A ruhák, mellények, cipők, sapkák mind segítik a tőzeg gyógyító hatását kibontakoztatni, mivel annak ereje az emberrel való kapcsolatában teljesedik ki. A tőzeg „hordva véd”, vagyis akkor bontakozik ki legjobban a geo-terápiai hatása, ha az emberrel érintkezik. A tőzegfonalból készült ruhák és a tőzeg olajok szintén ezt a beburkoló, gyógyító erőt hordozzák, és használatuk során stressz-mentesebb ébrenlétet és nyugodt, regeneráló alvást biztosítanak.

Hogyan tisztítsam?

Kéz-meleg vízben, természetes, környezetbarát mosószerrel tisztítható, a mosás után centrifugába való szárítása, vasalása is alkalmazható igény szerint. A mosógépben való mosás nem ajánlott a szövéserőség esetleges meglazulása miatt. A nem környezetbarát mosószerek használata, a kaucsuk tartalmú oldószerek és az alkohol nem ajánlottak tisztításhoz, mert roncsolják a tőzeg rostjait és annak gyógyító ereje károsodik, elillan a homeopátiás szerekhez hasonlóan, ezért a vegyi tisztítás sem ajánlott.

Mekkora ruhát rendeljek?

Mérettáblázatunk segít megtalálni az Önnek megfelelő méretet:

Mérettáblázat

 

Galéria

Keresés az oldalon

Ahol megtalálsz...

feature 1

Műhelyünkban nemcsak velem, hanem barátaimmal, alkotótársaimmal is találkozhatsz...

Cím

Napfényes Művészeti Műhely Kft.
Szív u. 39/b.
1063 Budapest

Email

info@napmuhely.hu

Telefon

(+3620) 433 1111

Online támogatás

http://www.napmuhely.hu/

 

Rólunk mondták...

  • Fantasztikus érzés a tőzegfonalból készült ruhákat hordani, a kisfiamnak 6 hónapos kora óta a kedvenc ruhái ezek. A felnőttek is jó érzéssel viselheti. Különleges!

  • 1
  • 2
  • 3
Kizárólagos forgalmazó

Erdélyi Tünde