Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
image

A tőzegfonal titka

Eredete, nemesítése és feldolgozása Részletek
image

Rólunk - bemutatkozás

B. Horváth Brigitta, Erdélyi Tünde Részletek
image

Tőzegből készült...

Kötés, horgolás és tőzegszőttesből készült ruhák Részletek
image

Kapcsolat, rendelés

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.napmuhely.hu Részletek
image

Tőzeg olajok

Ahány olaj, annyi hatás... Részletek
  • 1
Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

baba kelengye tőzegből

A modern kommunikációs eszközök világában, annak számos előnye mellett, az elektromágneses sugárzás egyfajta nyomást gyakorol a fejre. A mobil hálózatok, számítógépek és az antennák által kibocsátott sugárzás hatásaként jelentkező tüneteket felismerhetjük mindennapjainkban, ilyenek például a fejfájás, a szemek égető érzése, elnehezedett végtagérzet, nehéz légzés, légszomj.

A gyerekek a legvédtelenebbek, ők vannak leginkább kitéve e káros sugárzásnak, nincs eszközük e nyomással szemben. A térbe szeretnének belenőni, „tágulnának bele a világba”, az elektromágneses sugárzás pedig ezzel ellentétesen hatva nyomja őket.

Egyfajta visszatartó erő ez a gyerekek számára, amit a legtöbb esetben nyugtalansággal, síróssággal tudnak kiadni magukból.

A számukra készült tőzegruhák, sapkák, takarók, olajok segítik őket abban, hogy az elektromágneses nyomás alól felszabaduljanak, nyugodtak, kiegyensúlyozottak legyenek nappal és éjszaka egyaránt. A tőzegből készült sapkák alváshoz, lakásban, vagy a szabad téren folyamatos védelmet biztosítanak, a takarók az alvásidőkre kis barlangot képeznek számukra.

Akik már találkoztak vele

Hozzá lehet szokni jótékony hatásához, a mindennapi használatban meg is lehet feledkezni róla, de ha elhagyjuk, akkor hiánya hamar jelentkezhet, nyugtalanság, fejfájás, fázósság formájában.

Az esti olajozás nyugtalan gyerekeknek, vagy valami megrázó esemény után csodákat tesz, segít pihenni, regenerálódni.

Egy takaró tőzegből, „medvebarlang”, megóv, beburkol, melegen tart, de nem fűt túl, és azok a gyerekek, akik egyébként lerugnak mindent magukról, ezt jól viselik, szeretik.

Galéria

Keresés az oldalon

Ahol megtalálsz...

feature 1

Műhelyünkban nemcsak velem, hanem barátaimmal, alkotótársaimmal is találkozhatsz...

Cím

Napfényes Művészeti Műhely Kft.
Szív u. 39/b.
1063 Budapest

Email

info@napmuhely.hu

Telefon

(+3620) 433 1111

Online támogatás

http://www.napmuhely.hu/

 

Rólunk mondták...

  • Fantasztikus érzés a tőzegfonalból készült ruhákat hordani, a kisfiamnak 6 hónapos kora óta a kedvenc ruhái ezek. A felnőttek is jó érzéssel viselheti. Különleges!

  • 1
  • 2
  • 3
Kizárólagos forgalmazó

Erdélyi Tünde